Om teamet

Line er er oprindeligt uddannet salgsassistent med foto som speciale. I forbindelse med uddannelsen som salgsassistent opdagede hun passionen for fotografiet, og få måneder efter endt uddannelse i 2003, søgte hun ind på Fatamorgana – Danmarks Fotografiske Billedkunstskole i København. Det blev til ét fantastisk på Fatamorgana, med en enorm udvikling både fotografisk og personligt.

I tiden på og efter Fatamorgana brugte Line rigtig meget tid til koncerter og festivaler, og begyndte så småt også at fotografere børn og familier.

I 2010 startede hun sin virksomhed op, og efter at have arbejdet delvist i virksomheden og delvist som salgsassistent i nogle år, gik hun 100% ind i virksomheden på fuld tid.

Kristian er uddannet fra Arkitektskolen Aarhus i 2009 og har altid været bevidst om, at kreativitet skulle være nøgleordet for hans karriere. Efter 10 år som arkitekt og byplanlægger, besluttede han sig i 2019 for, at søge kreativiteten gennem fotografiet i stedet for arkitekturen.

Interessen for fotografiet tog sin begyndelse i 1996, da Kristian fik sit første (film)kamera. Han har dyrket fotografiet som hobby både i folkeskolen, på Krabbesholm Højskole og på arkitektuddannelsen, og har altid været fascineret af den historie man kan fortælle med et fotografi eller måske snarere den illusion om virkeligheden, som kameraet giver mulighed for at skabe.

Kristian har både i 2019 og 2020 arbejdet som portrætfotograf og skolefotograf for Frandsen Fotografi i København, og stiftede i efteråret 2020 egen virksomhed, inden han startede sit samarbejde med Line i foråret 2021.

Kristian har base i Helsingør, hvor han bor med sin kone og to børn.